Εταιρεία

Η εταιρεία Βασίλας ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1983 και πρωταγωνιστεί έως και σήμερα στο χώρο του χαλιού.

Με έδρα το Βόλο και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3000m2, προμηθεύει με τα προΐόντα της πελάτες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Τα τελευταία χρόνια έχοντας μπει δυναμικά στο χώρο του παιδικού χαλιού και της κουρτίνας, με συνεργασίες με μεγάλα brands όπως η Disney, η Marvel και η Cartoon Network, έχει αναπτύξει μία τεράστια συλλογή σε χαλιά και κουρτίνες.

Η εταιρεία μας πλέον δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ δίκτυο πελατών σε χώρες της Ε.Ε. και της Μ.Ανατολής.

Η συλλογή μας σε παιδικά χαλιά και κουρτιίνες απαρτίζεται από τους πιο δημοφιλείς ήρωες και με πληθώρα σχεδίων την καθιστούν ελκυστική και ικανή να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των μικρών μας φίλων!

Στόχος της εταιρείας είναι μία αμοιβαία και ειλικρινείς σχέση με τους συνεργάτες μας, σκόπος που έχει ήδη επιτευχθεί.

A-
A
A+
Η προσβασιμότητα στον παγκόσμιο ιστό είναι η πρακτική ενσωμάτωσης για την εξασφάλιση ότι δεν υπάρχουν εμπόδια που να εμποδίζουν την αλληλεπίδραση ή την πρόσβαση σε ιστότοπους του Παγκόσμιου Ιστού από άτομα με σωματικές αναπηρίες, καταστάσεις αναπηρίας και κοινωνικοοικονομικούς περιορισμούς όσον αφορά το εύρος ζώνης και την ταχύτητα. Όταν οι ιστότοποι έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και επεξεργαστεί σωστά, γενικά όλοι οι χρήστες έχουν ισότιμη πρόσβαση σε πληροφορίες και λειτουργικότητα.